GRCI OBJAVILI NOVOSTI: Ova petorka je osumnjičena za ubojstvo!

FOTO:

Ne stišava se priča iz Atene, glavnog grada Grčke gdje se u noći s ponedjeljka u utorak dogodila velika tragedija jer je preminuo jedan navijač AEK-a.

Grci praktički iz minute u minutu objavljuju svježe novosti pa tako pišu da su u zatvoru većina huligana koji su sudjelovali u tučnjavi i očekuje se kako će najkasnije kroz par dana izaći pred suca i doznati hoće li ih se staviti u istražni zatvor.

Uhićeno je preko 100 ljudi, a grčki mediji pišu kako je policija među njima uspjela izolirati pet glavnih osumnjičenih za ubojstvo. Među njima su Hrvat, Albanac i tri Grka. Grčki portal Newsit piše kako su kod Hrvata i Albanca u trenutku uhićenja nađeni noževi na sklapanje na kojima je bila krv.

Oni su zbog toga odmah odvojeni od ostatka uhapšenih u blizini AEK-ovog stadiona. Od trojice Grka dvojica su 27-godišnjaci. Svi imaju debeli policijski dosje, a jedan od njih je ranije koristeći nož počinio pljačku. Drugog Grka policija je uhapsila nakon što se dan kasnije na društvenim mrežama hvalio da je sudjelovao u napadu na AEK-ove navijače.

Komentari

komentara

« Povratak