GRCI OBJAVILI TUŽNE VIJESTI: Preminuo mladi navijač nakon sukoba, utakmica se odgađa!?

FOTO:

Grčki prvak AEK Atena i hrvatski prvak Dinamo Zagreb danas bi trebali odigrati prvu utakmicu trećeg pretkola Lige prvaka, ali to je nažalost upitno.

Naime, sinoć je došlo do velikog sukoba između domaćih navijača AEK-a te Dinamovih Bad Blue Boysa. Grčki mediji čak su usred noći objavili crnu vijest kako je preminuo 22-godišnji grčki navijač. Tamošnja Gazzetta piše da je navijač preminuo nakon uboda oštrim predmetom.

Grčki medij navodi da je hitna pomoć prebacila mladića u bolnicu, gdje su se liječnici borili kako bi mu spasili život. Uz njega je ondje bilo još nekoliko ozlijeđenih navijača, dok je njih šest “u očaju, držeći se za lice i stalno pričajući na telefon”, čekalo da vide što će se dogoditi s pripadnikom njihove skupine, navodi Gazzetta.

Grčki medij opisuje da su ozlijeđeni navijači bili rašireni i po krevetima u hodnicima, a “vrata operacijske sale stalno su se otvarala i zatvarala”. Među ozlijeđenima bilo je Grka i Hrvata, ističe Gazzetta, navodeći da je u Atenu došlo više od 150 hrvatskih navijača.

Podsjetimo, unatoč zabrani prisustva gostujućih navijača na utakmicama trećeg pretkola Lige prvaka između aktualnog hrvatskog prvaka Dinama i grčkog AEK-a, dio navijača zagrebačkog kluba doputovao je u Atenu, gdje će se danas u 20:45 odigrati prva utakmica.

Međutim, neki čak spominju moguću odgodu večerašnje utakmice zbog smrtnog slučaja…

Komentari

komentara

« Povratak