GRCI SU LAGALI? Oglasio se Alen Halilović i objasnio što se dogodilo u Arisu…

FOTO:

Jučer je definitivno tema dana bio Alen Halilović i njegov propali prijelaz u grčki Aris. Domaći mediji prenijeli su kako je Alen tražio više novce te kako nije zadovoljio na liječničkom pregledu.

To je, dakako, objavljeno u grčkim medijima, a kad se uzme u obzir kako je izgledao u prvom dijelu sezone u dresu Rijeke, mnogi se time nisu iznenadili. No, Alen Halilović je ponudio svoju stranu priče, koju ni u kojem slučaju ne treba ‘otpisati’.

Objavu Alena Halilovića s Instagrama na temu propalog transfera u Aris prenosimo u cijelosti:

„Nakon svih laži koje sam pročitao, želim pojasniti neke stvari. Nije istina da nisam prošao liječničke preglede, prošao sam ih! Prava istina je ta da nismo došli do dogovora jer klub nije ‘na papiru’ ispunio ono što smo prethodno usmeno dogovorili. Stigao sam u Thessaloniki s vjerom da ću potpisati ono što smo dogovorili. Nažalost, ljudi s kojima sam sjeo za stol su promijenili priču. Gospodin predsjednik se nije ni pojavio, iako je on bio taj koji me pozvao i iako sam ja, radi toga što sam mu vjerovao, raskinuo ugovor sa svojim prethodnim klubom! Sve što sam naveo jasno pokazuje kako oni nikad nisu bili ozbiljni. Vrijeme će sve pokazati.“

Za najbolje listiće kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak