GRCI SU OSTALI ŠOKIRANI: Evo zašto je propao dolazak Halilovića u Aris!

FOTO:

Nekadašnji wonderkid Alen Halilović danas je doživio novi udarac u svojoj karijeri nakon što je raskinuo ugovor s Rijekom.

Bivši igrač Dinama i Barcelone trebao je potpisati za svoj 12. klub u karijeri, a destinacija je bila Grčka gdje je golemi interes pokazao Aris. Ipak, grčki mediji su tijekom dana objavili kako je sve propalo i sada su procurili razlozi.

Naime, grčki novinar Johnny Georgopoulos je ekskluzivno otkrio kolegama iz Index.hr zašto je zapravo propao cijeli posao:

“Aris je s Halilovićem prije njegovog dolaska u Grčku imao usmeni dogovor za ugovor na dvije i pol sezone tijekom kojih bi zarađivao 300 tisuća eura. Ipak, Halilović je nakon dolaska u Grčku i slikanja sa šalom Arisa na aerodromu povećao svoje zahtjeve. Tražio je od Arisa 500 tisuća eura godišnje plaće. To je bio prvi veliki problem”, rekao nam je Georgopoulos pa dodao:

“Drugi razlog je bila ergometrija. Rezultati su bili jako loši. Aris se od ranije brinuo oko njegovog stanja, pa nakon testa i ranijeg financijskog zahtjeva nije imao ni izbora nego odustati od posla.

Halilović posljednjih sezona nije imao puno minuta gdje god da je bio, pa je Aris od početka znao u što se upušta, ali su se u klubu nadali da će s Halilovićem uspjeti napraviti ono što je OIympiakos napravio s Jamesom Rodriguezom, koji je došao iz Katara kad je bio na dnu, odradio restart i probudio svoj talent, pa sada igra jako dobro. Aris je bio voljan kockati se, ali na kraju se ipak povukao.”

Komentari

komentara

« Povratak