GRČKI MEDIJI OBJAVILI: Sa Zupcem i Šarićem je u tučnjavi bio i poznati hrvatski nogometaš!

FOTO:

Sinoć su se na internetu pojavile snimke iz jednog noćnog kluba u Ateni gdje su bili hrvatski košarkaški reprezentativci Ivica Zubac i Dario Šarić. Vrlo brzo reagirao je hrvatski košarkaški savez koji je objavio priopćenje koje prenosimo u cijelosti:

“Nastavno na brojne upite medija vezane uz fotografije koje kruže društvenim mrežama i portalima, Hrvatski košarkaški savez se očituje na sljedeći način:

Nakon finalne utakmice Olimpijskog kvalifikacijskog turnira u Grčkoj i zajedničke večere izbornik se zahvalio igračima na još jednoj kvalitetno odrađenoj akciji i raspustio reprezentaciju, s obzirom da nije bilo zajedničkog povratka u Zagreb, nego na nekoliko odredišta sukladno potrebama igrača.

Nakon teških višetjednih priprema i utakmica igrači su se odlučili na zajedničko druženje za oproštaj prije povratka svojim kućama ili klubovima. Tijekom druženja u jednom od klubova u Ateni neki od naših igrača napadnuti su najprije verbalno, a zatim i fizički što je dakako uzrokovalo njihovu samoobranu. Bio je to kratkotrajan incident prekinut intervencijom klupskih redara”, stoji u priopćenju.

Zanimljivo, poslije su grčki mediji objavili kako Zubac i Šarić nisu bili sami. S njima je bio i 28-godišnji Tin Jedvaj, srebrni hrvatski reprezentativac iz Rusije koji je trenutno nogometaš Panathinaikosa, a tijekom večeri u kojoj se dogodio sukob je imao slobodno.

Za listić dana kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak