Greškom iscurila cijena Playstationa 5, biste li dali ovaj iznos?

FOTO:

Prije šest dana Sony je napokon odlučio pokazati više od kontrolera za novi PlayStation 5. Predstavili su PS5, a osim standardne verzije, predstavili su i digitalnu verziju koja će, kao što i pretpostavljate, biti uređaj bez disk drivea i zvat će se PS5 Digital Edition. (index.hr)

Iako su otkrili puno toga, ono što je ostalo tajnom je cijena. Konceptualni dizajner Ben Geskin na Twitteru je objavio screenshot stranice francuskog Amazona na kojem je pisala cijena od 499 eura za peticu, odnosno 399 za digitalnu verziju.

Nakon što je njegov screenshot počeo kolati internetom, cijena koja je navodno greškom iscurila je maknuta.

Osim predstavljanja same konzole, koja bi trebala biti još bolja i još brža nego prethodne, gameri su mogli vidjeti i popis igara koje će biti dostupne za PS5. Uz sve ranije izdane igre za PS4 (koje su kompatibilne i s novim PS5), gameri će na PS5 moći igrati Assasin’s Creed Valhalla, Dirt 5, Destiny 2, Fortnite, Godfall, Ultimte Fishing Simulator 2, The Lord of the Rings: Gollum, Outriders, Quantum Error, Scarlet Nexus, Vampire: The Masquerade: Bloodlines 2, Watch Dogs: Legion…

Što se samog hardvera tiče, gameri s nestrpljenjem čekaju vidjeti kako će funkcionirati novi SSD disk koji je napravljen posebno za PS5, a koji bi drastično trebao poboljšati učitavanje igara i njihovo funkcioniranje..

Također, očekuje ih i novi DualSense bežični kontroler koji je opremljen haptičkim povratnim signalima kako bi osjetili igru pod prstima. Iako Sony nije želio otkrivati puno informacija o tome što sve dolazi upakirano u PS5, ono što je procurilo kazuje da će nova konzola imati bolju tehnologiju i od vrhunskih osobnih računala. Tome u prilog govori i informacija kako će PS5 podržavati Epic Gameov Unreal Engine 5, zbog čega će igra djelovati još realističnije nego prije.

SONY PREDSTAVIO SVOJ DUGOOČEKIVANI PS5 – HOĆE LI OVA SUPERTECH KONZOLA ISPUNITI SVA OČEKIVANJA GAMERA?

Sony predstavio svoj dugoočekivani PS5 – hoće li ova supertech konzola ispuniti sva očekivanja gamera?

Komentari

komentara

« Povratak