GROM IZ VEDRA NEBA: Procurio veliki sukob koji se dogodio u reprezentaciji tijekom Eura!

FOTO:

Aktualni hrvatski izbornik, Zlatko Dalić, ima jako težak zadatak s obzirom da vodi jednu od najmoćnijih nogometnih reprezentacija na svijetu. Tu je jako puno nogometaša koji smatraju da trebaju biti članovi reprezentacije, ali to nije baš tako jednostavno.

A Sportske novosti nam tako donose ekskluzivnu vijest o sukobu koji se dogodio na nedavnom europskom prvenstvu između izbornika Zlatka Dalića i jednog poznatog reprezentativca. U pitanju je desni bek, Šime Vrsaljko. Naime, sukob se dogodio za vrijeme ručka uoči ključne utakmice protiv Škotske.

“Ti mene nisi stavio igrati. Ti si to napravio…”, obratio se Vrsaljko Daliću kada je shvatio da će Josip Juranović biti u početnoj postavi. “Otkad smo nas dvojica na ti?”, odgovorio mu je izbornik.

Priča je nastavljena na treningu gdje je Dalić rekao Vrsaljku: “Kako možeš tako nastupiti prema meni? – počeo je izbornik bukvicu. – Zvali smo te u reprezentaciju i kad nisi igrao u klubu, pazili na tebe, kod svakog i najmanjeg problema vadili te iz igre da te sačuvamo od ozljede, imaš status prvotimca, iako od Rusije nemaš kontinuitet igara… Što sam sve za tebe napravio, a ti tako! Vidim da si umoran i zato želim svježeg Juranovića. To je jedini razlog”.

I očito mu ozbiljno zamjerio. Do novinara je došla informacija kako bi Vrsaljko igrao s La Rojom da se nije dogodio taj incident. Nije ga ubacio čak niti u produžecima umjesto Brekala, što je morao. Da uči na vlastitim pogreškama, dokazao je u Splitu, nakon što su Rusi zabili autogol, izvukao je Kramarića i postavio pravog beka – Stanišića. Jer je također na travnjak u međuvremenu ušao Brekalo umjesto Juranovića.

Kako god bilo vjerujemo da će Šime Vrsaljko, ukoliko se vrati u formu i bude igrao u klubu zaslužiti novi poziv izbornika Zlatka Dalić.

STIŽU REAKCIJE IZ SUSJEDSTVA: SRBI OD UEFA-E TRAŽE OŠTRU KAZNU ZA HRVATSKU!

Komentari

komentara

« Povratak