Guardiola iz momčadi izbacio zvijezde koje je City platio 200 milijuna eura!

FOTO:

Engleski Telegraph piše kako je Pep Guardiola iz momčadi izbacio dvojicu igrača za koje je Manchester City iskeširao 200 milijuna eura!

Bez milosti

Manchester City je ovaj vikend lako pobijedio Newcastle, s 4:0. U momčadi nije bilo Jacka Grealisha i Phila Fodena. Trener Pep Guardiola je to objasnio riječima:

„Ne, nisam rotirao momčad. Zašto je igrala ova momčad? Zato što su ti igrači zaslužili igrati, a drugi nisu. U ovom periodu oko Božića moramo puno obratiti pažnju na ponašanje igrača na terenu, ali i izvan njega. Kad se ne budu ponašali prikladno, neće igrati. Moramo ostati fokusirani. Znam da je teško pred kraj godine, ali moramo.“

Ubrzo  je otkriveno kako su Grealish i Foden snimljeni u noćnom izlasku nakon 7:0 pobjede Manchester Cityja protiv Leedsa. Telegraph piše da je Guardiola poludio kad je u javnost procurila ta fotografija, a pogotovo kad je vidio u kakvom su se stanju pojavili na treningu idućeg dana.

Inače, Fodenova je vrijednost procijenjena na 80 milijuna eura. S druge strane, Grealisha je City platio oko 117 i pol milijuna eura ovog ljeta.

Komentari

komentara

« Povratak