GUSTAFSSON UOČI UTAKMICE SA SLAVENOM: Tu sam da Hajduk učinim velikim. Ove sezone borimo se za titulu!

FOTO:

Hajduk sutra od 15 sati u Koprivnici igra susret 14. kola HNL-a protiv Slaven Belupa. Pobjeda je imperativ s obzirom da Splićani nikoga nisu pobijedili već tri kola.

Gustafsson optimističan

U Hajduku se nadaju kako u nedjelju mogu prekinuti niz od tri prvenstvene utakmice bez pobjede. Trener Jens Gustafsson je utakmicu najavio ovim riječima:

„Želim čestitati Torcidi 71. rođendan i napravit ćemo sve da joj poklonimo pobjedu. Utakmice sa Slavenom su za Hajduk tradicionalno teško gostovanje, a oni trenutačno igraju puno bolje nego što to rezultati pokazuju. Pobjedom u Belišću vratili smo malo samopouzdanja i vjerujem u pobjedu! Na žalost, Krovinovića još nema zbog ozljede, Simić ima kartone, ali tko god bude igrao, bit ćemo kompetitivni.”

Inače, Hajduk je jučer navijačima predstavio strategiju do 2027. godine te je najavio osvajanje dva naslova prvaka, igranje u Ligi prvaka, Europa ligi i Konferencijskoj ligi.

I Gustafsson se slaže kako su navedeni ciljevi dostižni:

„Strategija je prezentirana na hrvatskom, ali mi je sportski direktor preveo najvažnije dijelove. Ciljevi su ambiciozni, ali dostižni. Ja sam tu da Hajduk ponovo učinim velikim i ove sezone ćemo se boriti za titulu!”

Komentari

komentara

« Povratak