GUŽVA U SVLAČIONICI: Dinamo otpisao ova dva igrača!

FOTO:

Hrvatski prvak Dinamo Zagreb jučer je pobjedom 3:2 protiv islandskog Valura otvorio novu eurosezonu. Modri su to mogli puno ozbiljnije odraditi ali na kraju se dogodio potpuno neočekivani pad koncentracije pa su tako Islanđani malo i ugrozili prolazak dalje. Uzvrat je sljedeći utorak.

Modri su već odradili neke konkretne poteze što se tiče prijelaznog roka. Još prošle zime Dinamo je sredio dolaske Nevistića, Štefulja, Bulata i Špikića. A u ovom prijelaznom roku otkupljen je Josip Mišić iz Sporting Lisabona za 1.3 milijuna eura dok je kao besplatni igrač vraćen napadač Duje Čop.

Sportske novosti pišu kako se sada očekuju neki izlazni transferi. Premda, dolazak ponekog igrača uvijek je moguć, recimo, pozicija lijevog beka, nakon otpisivanja Čabraje i Leovca, uvijek se može pojačati. Priča se i o stoperu, spominje se i još jedan krilni igrač… No, to ništa nije za rubriku “mora se odmah”, već je plan ako se tijekom ljeta ukaže potreba ili ako netko bude pred odlaskom.

Dinamo sigurno ima mnogo upita za svoje glavne igrače pa se tako vjeruje da će neki napraviti veliki inozemni transfer ali još uvijek je sve na špekulacijama.

BOMBA OD TRANSFERA: EVO TKO JE FAVORIT ZA DOVOĐENJE LIVAKOVIĆA!

Komentari

komentara

« Povratak