Haaland je sinoć neočekivano promašio s bijele točke, no top tema je bezobrazluku Bayernove zvijezde!

FOTO:

Manchester City je bez većih problema preko Bayern Munchena došao do polufinala Lige prvaka. „Građani“ su u prvoj utakmici slavili s 3:0, dok je utakmica u Njemačkoj završila 1:1.

Neviđeno ponašanje Bayernove zvijezde

Manchester City je u polufinalu Lige prvaka, a idući mu je protivnik Real Madrid.

City je u četvrtfinalu bio bolji od Bayern Munchena. „Građani“ su u prvoj utakmici slavili s 3:0, dok je utakmica u Njemačkoj završila 1:1. Rezultat je mogao biti i bolji za City, da Erling Haaland nije u 37. minuti neočekivano promašio prilikom izvođenja kaznenog udarca. Cityeva zvijezda je namjestila loptu na bijelu točku, ali je očajno šutirala preko gola na oduševljenje navijača Bayerna.

Nakon utakmice, na društvenim se mrežama masovno počela dijelit snimka na kojoj se vidi kako je Haalandu zasigurno koncentraciju poremetio jedan igrač Bayerna, a to je Leon Goretzka.

Goretzka je prvo pokazivao sucu da Haaland nije dobro namjestio loptu, a kada ga je sudac Turpin upozorio da se mora vratiti iza linije šesnaesterca on nije odustajao. Nakon toga, Bayernov veznjak je mahao sucu da je tu i neki predmet na terenu, a zatim ga je i sam odlučio izbaciti.

Komentari

komentara

« Povratak