BREAKING NEWS: Haaland potpisuje za europskog velikana!

FOTO:

Erling Braut Haaland, mladi norveški napadač, danas je jedan od najtraženijih nogometaša na svijetu. Norvežanin trenutno vrijedi nestvarnih 110 milijuna eura, a čini se kako je poznata njegova nova destinacija.

Naime, katalonski Sport danas je objavio kako su u Barcelonu sletjeli njegov otac Alf-Inge Haland i njegov agent Mino Raiola. Štoviše, isti list je čak objavio fotografije dvojca pa se samo može zaključiti jedno – Haaland stiže u Barcelonu! Pomoćnici Joana Laporte su ih pokupili na aerodromu i sada kreću žestoki pregovori.

Bivši član Moldea i Salzburga danas je četvrti igrač na svijetu kada se gleda vrijednost na Transfermarktu. Ispred njega samo su Harry Kane, Neymar i Kylian Mbappe.

No, postavlja se pitanje otkud Barceloni novac jer špekulira se kako će BVB tražiti preko 100 milijuna eura, a u klauzuli Haalanda postoji dogovor prema kojem ga u ljeto 2022. godine mogu pustiti za ‘samo’ 75 milijuna eura.

S druge pak strane izgleda kako je predsjednik Joan Laporta itekako ozbiljno shvatio svoj povratak na tron Barcelone. Naime, on je uoči izbora istaknuo kako će dovesti upravo Haalanda, a taj transfer značio bi konačni ostanak velikog Lionela Messija i prestanak špekulacija koje navijačima već mjesecima idu na živce.

Komentari

komentara

« Povratak