Hajduk ga je otpisao, a danas je odbio nevjerojatnu ponudu iz Kine!

FOTO: Getty

Prema pisanju portala klix.ba nepoznati kineski klub ponudio je rekordni iznos za igrača Željezničara! Naime, radi se o bivšem igraču Hajduka, Ivanu Lendriću…

Željo odbio

“Realizacijom ovog transfera klub bi dobio na financijskoj stabilnosti, ali ekipa bi ostala bez prvog strijelca samo dva dana uoči početka drugog dijela sezone. Nakon razmjene mišljenja između rukovodstva kluba, sportskog direktora Aldina Čenana, trenera Slavka Petrovića, Ivana Lendrića i kapetana Zajka Zebe, dogovoreno je da se s eventualnim transferom ipak pričeka do ljetnog prijelaznog roka. Posebno ističemo da je Ivan Lendrić pokazao veliku privrženost ekipi i klubu jer je odlučio da ispred osobnog interesa stavi interes FK Željezničar, a imao je mogućnost da odluči drugačije”, navode iz FK Željezničar.

Hajduk nije suđen

Lendrić je ove sezone zabio 10 golova i nalazi se na drugom mjestu najboljih strijelaca u BIH Premijer ligi. Prije transfera u Željezničar nudio se Hajduku, no u splitskom klubu, za koji je odigrao tek 19 utakmica, odbili su ga. Umjesto njega odabrali su Arteagu i Veleza, kojih se danas na Poljudu ni ne sjećaju.

Nogometaši Željezničara u subotu u jutarnjim satima kreću u punom sastavu u Krupu na Vrbasu na prvu utakmicu drugog dijela sezone. Susret između Krupe i Željezničara igra se u nedjelju od 14:30 sati, a dolazak na utakmicu najavio je i veliki broj navijača Plavih.

Ivan je također igrao za mladu reprezentaciju Hrvatske upisavši 7 nastupa i 2 pogotka. Hajduk mu očito nije suđen…

 

Komentari

komentara

« Povratak