HAJDUK IDE JAKO: Povremeni reprezentativac Hrvatske potpisao za „bile”!

FOTO:

Novi dan – novo pojačanje u u Hajduku. Povremeni reprezentativac hrvatske reprezentacije danas je potpisao ugovor sa splitskim klubom…

Još jedno pojačanje!

Dario Melnjak novi je igrač Hajduka! Ovaj je 28-godišnji lijevi bek danas je sa splitksim klubom, kao slobodan igrač, potpisao ugovor do kraja aktualne sezone.

Melnjak je nogometnu karijeru započeo u NK Nedeljanec, a zatim je igrao za Zelinu, Slaven Belupo, belgijski Lokeren, azerbejdžanski Neftchi, slovenske Domžale, a posljednji klub mu je bio turski prvoligaš Rizespor. Također, za reprezentaciju Hrvatske je nastupio osam puta.

„Na tržištu nam se otvorila mogućnost da dovedemo igrača koji je trenutno bez ugovora. Prednost je što se radi o iskusnom igraču uz kojeg će i Stipe Biuk lakše razviti svoj potencijal na lijevoj strani. Također će pojačati konkurenciju našim lijevim bekovima te nam dati opciju više. Vrijedi istaknuti da je Dario igrač koji može pokriti još neke pozicije u momčadi ako to bude potrebno. Radi se o velikom profesionalcu, snažnom karakteru koji je ima ogroman motiv za dokazivanje u Hajduku. Posebno nas raduje što je odbio mnogo bolje financijske ponude kako bi bio dio našeg projekta!“, objasnio je Hajdukov sportski direktor Mindaugas Nikoličius.

Komentari

komentara

« Povratak