Hajduk nije dobio Rijeku već 1413 dana! Ovo je Hajduk koji je 2012. godine srušio Rijeku

FOTO:

Bilo je to 21. ožujka 2012. Uh, koliko se toga u svijetu (nogometa) otad promijenilo…, ali jedno nije: Hajduk više nikad nije pobijedio Rijeku!

Toga dana, pred 5000 gledatelja na Kantridi, Splićani predvođeni Krasimirom Balakovim s 3:0 isprašili su Rijeku, koju je vodio Dragan Skočić.

Gabriele Volpi taman je bio u završnici pregovora o preuzimanju Rijeke, a ta se utakmica pamti i kao posljednja Balakova u Hajduku. Bugarin je dobio ponudu Kaiserslauterna i oprostio se na konferenciji za medije u 2.30 u noći!?

U tom je jadranskom derbiju Mijo Caktaš zabio svoj prvi gol za Hajduk, a Anasu Sharbiniju to je bila pretposljednja utakmica za Splićane.

Iz tog Hajdukova sastava, dvojica su igrača u mirovini (Srđan Andrić, te trener Metalleghea Mato Neretljak), a dvojica su danas u – Rijeci! Franko Andrijašević i Anas Sharbini, koji je pod ugovorom, ali izvan kadra momčadi. James Dens je u Brazilu, Filip Ozobić u Qabali, Tonči Kukoč u Zrinjskom, a strijelci u tom susretu Caktaš u Rubinu, te Vukušić, koji je zabio dva gola, u Fürthu…

VIDEO: Juventus slavio protiv Milana nakon sumnjivog penala!

Sastavi – Rijeka: Lisjak – Švrljuga, N. Datković, Čagalj, Tadejević (od 78. Čaval) – Močinić, Kreilach – Palibrk (od 65. Salčinović), Živulić (od 46. Miloš), Čulina – Sivonjić.

Hajduk: Blažević – James, Milović, Neretljak, Kukoč – Andrić (od 81. Ljubičić), Ozobić (od 83. I Vuković) – Andrijašević, An. Sharbini (od 83. Kiš), Caktaš – Vukušić.

https://nogometne-vijesti.hr/liga-prvaka/sreca-znanje-navijac-uplatio-oko-150-kuna-dobio-cak-120-tisuca-kuna/

Izvor: goal.hr

Komentari

komentara

« Povratak