HAJDUK OSTAO BEZ PREDSJEDNIKA: Huljaj objasnio razloge svog nenadanog odlaska!

FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL

Iz Splita danas dolazi neočekivana vijest za sve poklonike kluba s Poljuda.

Huljaj odstupio

Jasmin Huljaj od danas više nije predsjednik Hajduka. Objavljeno je to na izvanrednoj konferenciji, održanoj u klupskim prostorijama. Huljaj je dužnost predsjednika obavljao samo šest mjeseci, a prisutnim novinarima je objasnio razlog

„Ovo je moja osobna odluka koju sam donio nakon šest mjeseci rada u Hajduku. Obiteljska situacija je isto doprinijela u donošenju odluke i definitivno sam osjećao da moram komunicirati s Nadzornim odborom, odluka je donesena, zajedno radimo na dobroj tranziciji. Odradili smo odličan prijelazni rok, posložili smo financije i sustav kluba. Dat ću sve od sebe s NO-om i novim predsjednikom da napravimo tranziciju da se ovaj dosadašnji dobar rad dobro nastavi. Oformili smo skautsku službu, postigli smo sve ciljeve, još nije završen prijelazni rok u nekim zemljama, ali zadovoljni smo. Bit ću na raspolaganju novom predsjedniku kluba za savjet i za podršku, čak i nakon što odem iz kluba. Ovo je za mene jedan emotivan trenutak, ali vidim ga kao napredak kluba. Zadovoljan sam s ljudima s kojima sam radio i vidi se da dobro rade.”, kazao je Huljaj pa nastavio:

„Išao kratkim koracima, od mjesec dana, tri mjeseca, postavili smo ciljeve, onaj prvi je bio financijsko stanje kluba, njega smo postavili i jako sam zadovoljan radi toga. Zadovoljan sam sportskom komisijom, počeli smo planirati i raditi prijelazne rokove unaprijed. Mi danas planiramo dva do tri prijelazna roka unaprijed. Odluka je sazrijevala u meni, nije bilo lako, ali ponosan sam na to kako je sada. Nadzornim odborom sam isto zadovoljan.”

Predsjednik NO-a, Benjamin Perasović najavio je raspisivanje natječaja za novog predsjednika:

„Odlučili smo raspisati natječaj odmah sutra, a trajat će osam dana. Iako po Zakonu o trgovačkim društvima imamo pravo imenovati nekoga, mi tako ne vidimo svoju funkciju. Možemo još samo pozvati sve zainteresirane na natječaj. Natječaj je kratak, onaj tko se želi prijaviti zna zašto je kratak.”

ZIDANE IMA NOVI KLUB? Francuz postavio tri uvjeta engleskom divu!

SUKOB U BAYERNU: Ponajbolji igrač napao Kovača, a on mu nije ostao dužan!

Komentari

komentara

« Povratak