HAJDUK RUŠI REKORD? Evo tko želi dovesti Rokasa Pukštasa!

FOTO:

19-godišnji Rokas Pukštas iz Oklahome u potpunosti je zaludio nogometni svijet, javljaju poznati nogometni mediji.

Naime, ugledni engleski portal 90min javlja kako će se sutra na susretu između Hajduka i Gorice na tribinama naći skauti londonskog Arsenala! Naravno, razlog je upravo Pukštas koji je privukao pozornost na sebe sjajnim partijama u dresu Hajduka.

No, izgleda kako nije Arsenal jedini klub koji prati mladog reprezentativca SAD-a. 90min piše kako su tu još od klubova iz Premier lige prate ga još Manchester City, Chelsea i Newcastle, a Lyon, Paris Saint-Germain, AC Milan, Inter i Roma također su pokazali interes.

Za seniore Hajduka odigrao je 37 utakmica, postigao sedam i namjestio tri gola. Ove sezone jedan je od najboljih igrača ekipe koju je rezultatski puno koštao njegov dva i pol mjeseca dug izostanak zbog ozljede.

Član je U-20 reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država, a Transfermarkt mu je procijenio vrijednost na tri milijuna eura. Hajduk ga sigurno ne bi pustio za toliko, već bi vjerojatno tražio tri-četiri puta više novca. Vjerojatno bi srušio rekord Luke Vuškovića koji je prodan za 11 milijuna eura.

Komentari

komentara

« Povratak