Hajduk ruši sve rekorde? Evo koliko je godišnjih ulaznica već prodao

FOTO:

Hajduk je u prvom kolu SuperSport HNL-a svladao Istru u Puli. Za prvu domaću utakmicu čekat će Goricu 7. kolovoza, ali euforija u redovima navijača već je sada velika. Lani su Bijeli nakon devetogodišnje pauze uzeli trofej u Kupu, a sad se nadaju još boljoj sezoni.

Klub je na svojim društvenim mrežama objavio podatak kako je već prodano 6400 godišnjih ulaznica. Time su Bijeli već sada blizu rekorda iz prošle sezone, kada ih je prodano preko osam tisuća, a ujedno je to bila i rekordna sezona, barem u novije vrijeme.

Brojka bi vjerojatno bila i veća da Uprava nije odlučila kako godišnje ulaznice pokrivaju sve domaće utakmice u HNL-u i Kupu, ali u Europi vrijede samo za utakmice 3. pretkola Konferencijske lige, u kojem Hajduk čeka boljeg iz ogleda portugalske Vitorije Guimaraes i mađarske Puškaš Akademije.

To znači da, za razliku od Dinamovih godišnjih ulaznica, s Hajdukovima ne možete gledati utakmice play-offa i grupne faze europskih natjecanja. Hajduk je prošle sezone dosegnuo brojku od preko 8500 pretplatnika, što je rekordan broj u proteklom desetljeću.

Godišnja ulaznica za zapadnu tribinu košta 1500 kuna, za istočnu 1200, a za sjevernu 750. Mlađi od 14 godina imaju popust od 15 posto, a stariji od 65 imaju 10 posto popusta. Svi članovi imaju popust od 12 posto.

Komentari

komentara

« Povratak