Hajduk u 90. minuti pobijedio predzadnju momčad četvrte lige

FOTO:

Hajduk je danas bio gost na proslavi 90 godina Neretvanca, kluba iz Opuzena. U sklopu toga odigrana je prijateljska utakmica u kojoj je aktualni osvajač hrvatskog kupa slavio s 2:1. Ipak, do pobjede je došao uz veliku muku i preokretom u posljednjih deset minuta ogleda.

Nije bilo Marka Livaje i još nekoliko reprezentativaca, ali Bijeli su započeli utakmicu u vrlo respektabilnom sastavu te su tako od prve minute zaigrali Sentić, Lovrencsics, Vušković, Borevković, Prpić, Fossati, Vuković, Krovinović, Kalik, Sahiti i Šarić.

Neretvanac je poveo u 34. minuti. Vušković je izgubio loptu, a Vučković se sjurio prema golmanu Hajduka i lagano zabio za vodstvo. Odgovor Hajduka stigao je tek u 79. minuti kada je Jemo dobro reagirao na ubačaj Mikanovića. U 90. minuti preokret je donio Duić koji je iskosa lijepo pogodio.

Hajduk sada gleda prema nedjelji i novom Jadranskom derbiju protiv Rijeke, koji se igra na Rujevici. Neretvanac 9. listopada igra veliki derbi protiv Neretve u kojem će tražiti bodove za odmicanje od trenutne, pretposljednje pozicije na ljestvici.

Splićani su se tako nakon remija protiv Istre vratili pobjedama…

Komentari

komentara

« Povratak