HAJDUK USKORO OBJAVLJUJE NOVOG TRENERA: U užem izboru su ova tri favorita!

FOTO:

Prošlo je više od mjesec dana kako je Hajduk Split otpustio glavnog trenera Mislava Karoglana, a osim njega iz kluba je otišao i predsjednik Lukša Jakobušić. Novi predsjednik vrlo brzo postao je Ivan Bilić, ali novog trenera još nema na vidiku.

Iako su navijači Bijelih nestrpljivi, Sportske novosti pišu kako potraga ulazi u završnu fazu. Imena su se nizala, ali kako vrijeme prolazi sve je manje nagađanja oko izbora trenera. Bliži se kraj sezone, potraga za trenerom ušla je u završnu fazu.

Posljednje informacije govore da su dva, najviše tri trenera ušla u najuži izbor novog predsjednika Ivana Bilića. Ali kakvog trenera bira čelnik Hajduka, kakav profil stručnjaka traži, još uvijek je zagonetka. Spominjali su se Goran Tomić, Ante Šimundža i Nenad Bjelica, kojima se u “medijsku” konkurenciju pridodao i Australac hrvatskih korijena Tony Popovich, koji je još pred tri godine imao kontakt s Bijelima, a danas vodi Melbourne Victory.

Moguće je da se već sljedećeg tjedna imenuje trener koji će povesti Bijele u novu sezonu, ali najkasnije do kraja svibnja imat ćemo čovjeka s kojim predsjednik Bilić kreće u ambiciozno ostvarenje ciljeva. Hajdučkih, visokih ciljeva, koje je istaknuo na promocijskoj press-konferenciji, jedinom dosadašnjem medijskom istupu koji datira iz zadnjeg tjedna travnja.

– Ciljevi su uvijek isti, borit se za prvenstvo i Kup, te nastup u grupnoj fazi europskog natjecanja – poručio je Bilić.

Ambiciozne zadaće čekaju novog trenera, pogotovo što je golemi navijački puk razočaran sezonom na izmaku i toliko željan nove borbe za trofeje.

Komentari

komentara

« Povratak