HAJDUK UZVRAĆA UDARAC: Lovren u Dinamo, a evo tko bi mogao pojačati Hajduk!

FOTO:

Danas oko podne pojavila se senzacionalna vijest kako je Dinamo Zagreb sve pripremio za veliki povratak Dejana Lovrena, aktualnog člana ruskog Zenita.

Naš poznati branič te srebrni iz Rusije 2018. godine još uvijek nije donio odluku o tome da li će možda zamrznuti svoj ugovor u Zenitu. A čini se kako će kaotičnu situaciju u ruskom nogometu pokušati iskoristiti i splitski Hajduk.

Naime, sada se šuška kako bi Nikola Moro mogao doći u Hajduk! Nekoliko izvora s interneta spominje mogućnost tog transfera, a dodatnu nadu probudila je činjenica da Moro na Instagramu prati Hajduk i Livaju, ali i Nikoličiusa. Moro je rođen u Splitu, ali je u Dinamo stigao s 11. godina. Između 2016. i 2020. godine skupio je 114 nastupa za Plave, a onda je za 8.5 milijuna eura prešao u moskovski Dinamo, za koji igra dvije sezone.

Hajdukov sportski direktor Mindaugas Nikoličius na Instagramu je objavio fotografiju s hashtagom “bit će toga još”. To je zapalilo val nove euforije kod hajdukovaca koji su njegov profil, ali i onaj Nikole More, zasuli porukama da bivši dinamovac dođe na Poljud.

Podsjetimo, UEFA je zbog napada na Ukrajinu omogućila igračima koji igraju u ruskim klubovima da suspendiraju ugovore i da u drugim klubovima odigraju ostatak sezone. Rusiju su već napustili deseci stranih nogometaša, među kojima i povremeni hrvatski reprezentativac Filip Uremović

Komentari

komentara

« Povratak