Hajdukovac u Šibeniku: “Uznemiren sam, ugasio sam internet i mobitel..”

FOTO:

Dino Skorup (22), veznjak Hajduka na posudbi u Šibeniku, ekspresno je od anonimnog igrača na kaljenju postao zvijezda Bilih. Takvoj preobrazbi nisu razlog njegove briljantne igre u privremenom klubu, nego što sutra u predzadnjem kolu HNL-a u Šibeniku gostuje Dinamo. (Index.hr)

Domaćinu utakmica koja se igra od 19:05 ne znači ništa u smislu konačnog plasmana jer Šibenik je osigurao opstanak, a više od toga ne može. Međutim, hajdukovci sutra više nego ikada navijaju za Šibenik jer im je jedina nada da njihov klub osvoji prvenstvo to da Dinamo sutra kiksa kod kluba od kojeg ima 41 bod više te da onda Hajduk u zadnjem kolu pobijedi na Maksimiru. Zato je Skorup, koji je u proljetnom dijelu odigrao 12 utakmica za Šibenik, na udaru navijača matičnog kluba.

“Malo sam uznemiren. Svi zovu, šalju poruke. Velika su očekivanja od nas. Igramo protiv Dinama, možemo pomoći Hajduku u borbi za titulu. Dobio sam preko 500-600 poruka. Ugasio sam internet i mobitel, nije mi baš ugodno da mobitel stalno zvoni od poruka i poziva”, izjavio je za Dalmatinski portal.

U Šibeniku je čudna atmosfera. U klubu su igrači na posudbi iz Hajduka, ali i Dinama, pa je Skorup otkrio što oni misle: “Pričali smo s njima. Svi govore da žele pobijediti. Svaki igrač na posudbi iz Dinama ima za cilj pokazati se i skrenuti na sebe pozornost.

Nikome nije u cilju odigrati lošu utakmicu. Želja će biti kod svih igrača na nivou. Sumnjam da će volja biti problem.” Skorupa dakle opsjedaju navijači Hajduka, ali zovu li ga iz njegovog kluba? “Čuo sam se s nekoliko igrača. Oni znaju kakav sam ja. Zaželjeli su mi sreću.”

Komentari

komentara

« Povratak