Hajdukovci bijesni zbog odluke Slavena…

FOTO:

Hajduk sutra gostuje u Koprivnici kod Slaven Belupa u utakmici nakon koje će do kraja prvenstva ostati još samo četiri kola. Rezultatski ulog je neusporedivo veći za goste koji su i dalje u konkurenciji za naslov, zbog čega je ionako tradicionalno velik interes navijača Bijelih sada dodatno pojačan.

Koprivnički stadion Ivan Kušek-Apaš ove sezone u prosjeku pohodi nekoliko stotina gledatelja, a uprava Farmaceuta odlučila se svim silama potruditi da ta cifra nakon nedjeljnog susreta čim manje naraste.

Uoči utakmice na kojoj se očekuje golem priljev hajdukovaca, ne samo iz Dalmacije već iz svih krajeva Hrvatske, klub domaćin odlučio je svim silama otežati dolazak članovima Torcide i ostalim navijačima Bijelih.

U četvrtak je putem online kanala u prodaju pušteno 1100 ulaznica, odnosno oko trećine stadiona. Taj kontingent u koji je bio uključen gostujući sektor ekspresno je planuo, a opravdano je pretpostaviti da su ga većinski pokupovali hajdukovci. Online prodaja tada je bez objašnjenja obustavljena.

Idući dan, ulaznice za utakmicu bilo je moguće kupiti isključivo na stadionskoj blagajni u kratkom periodu od 12:30 do 14 sati. Također, iz Belupa su odbijali omogućiti kupcima da nabave ulaznice za svoje prijatelje koji žive daleko od Koprivnice, iako su mnogi na stadionsku blagajnu stigli sa scanovima tuđih osobnih iskaznica sa svim važećim podacima.

Danas, dan uoči utakmice, ulaznice se ne mogu kupiti nigdje, a preostale će u prodaju biti puštene sutra, ponovno samo na stadionskoj blagajni, dva sata uoči utakmice. Kontaktirali smo medijsku službu Slavena, ali tamo su nam rekli kako klub ne želi javno podijeliti koliko je ulaznica ostalo.

Komentari

komentara

« Povratak