HAJDUKOVCI ĆE GA BRZO ZAVOLJETI: Poznati novinar otkrio što je Ivan Jurić odbio zbog Hajduka!

FOTO:

Hajduk Split privodi kraju svoju pomalo ludu potragu za novim trenerom. U narednim danima, to će praktički sigurno postati Ivan Jurić.

Domaći medij već su izvijestili kako je 48-godišnji hrvatski stručnjak iz Splita već sve dogovorio sa sportskim direktorom Kalinićem. Sada već bivši igrač Hajduka izabrao je Jurića kao glavno rješenje, a svoje da potom mu je dao i predsjednik Ivan Bilić koji također ima isto mišljenje. Sad preostaje još pričekati da se Nadzorni odbor složi s time.

O sljedećoj destinaciji hrvatskog trenera su se raspisali i talijanski mediji. Nicolo Schira je danas objavio da je Jurić odbio bogatu ponudu iz Saudijske Arabije jer svakako želi ostati u Europi te da je Hajduk jako zagrizao da ga nagovori na povratak u Hrvatsku gdje još nije nikoga trenirao u karijeri.

Jurić ima nekoliko ponuda pred sobom. Osim one iz Saudijske Arabije, pisalo se da mu one pristižu iz Italije, Francuske i Španjolske. Hajduk se s time financijski ne može, ali i ne treba nadmetati.

Navodno je Jurić spreman prihvatiti rad ispod svoje tržišne cijene, svidio mu se projekt koji mu je prezentiran i sada je sve na Nadzornom odboru kluba.

Komentari

komentara

« Povratak