HAJDUKOVCI ĆE SE NAJEŽITI: Trener Hajduka poslao vatrenu poruku navijačima uoči finala Kupa!

FOTO: HINA/ Mario Strmotić

Sutra nas očekuje finalni okršaj hrvatskog Kupa između Hajduka i Rijeke koji će se igrati na Poljudu. Pred okupljene novinare danas je izašao dobro raspoloženi trener Hajduka, Valdas Dambrauskas, koji je najavio utakmicu. Društvo mu je pravio Marko Livaja.

“Nije bitno jesmo li spremni, nego što ćemo napraviti sutra. Imamo plan igre i znamo što trebamo. Finala su čudna. Inače odlučuju detalji, malo sreće, malo više motivacije ili borbenosti u ključnim trenucima. Imamo na raspolaganju 22 igrača. Imam u glavi naš početni sastav, ali može se to promijeniti preko noći. Marko je bio sjajan u prošloj utakmici”, rekao je trener Hajduka u uvodu konferencije za medije.

“Mislimo da znamo kako će Rijeka igrati, ali u finalima se može svašta događati. Ne vjerujem da će biti jako atraktivna utakmica, ali mi igramo doma i u prednosti smo. Rijeka je odlična momčad. Čudno je da smo ih mi pobijedili dvaput na Rujevici.

Vježbali smo penale nakon treninga. To je dio našeg treninga uvijek, dečki to vole. Ali svi bismo željeli pobijediti u 90 minuta. Rijeka isto, pitajte njihovog trenera. U posljednjoj utakmici protiv Rijeke pokazali smo da možemo svladati pritisak. Ako želite osvajati trofeje, morate naučiti kako ne izgorjeti u atmosferi”, rekao je trener Hajduka.

“Prihvatili su me u Hajduku i u Splitu. Svaki dan smo naporno radili, davali sve od sebe. Želimo trofej što prije, ne želimo čekati još deset ili dvadeset godina. Želimo nešto vratiti našim navijačima”, rekao je Dambrauskas pa komentirao nerede na autoputu.

“Klub se oglasio o tome. Klub i navijači Hajduka su jedno. Kad ozlijedite jedne, pate i drugi. Nas boli zbog naših navijača. Mi moramo biti profesionalci, moramo se pripremiti za ovu utakmicu i pobijediti”, rekao je trener Hajduka.

Komentari

komentara

« Povratak