HAJDUKOVCIMA NIJE OVO SJELO: Evo što zamjeraju bivšem miljeniku Torcide koji je uništio Hajduk…

FOTO: Pixsell

Ante Erceg je u 29. minuti postigao gol za vodstvo domaćina Istre protiv Hajduka 1:0 na utakmici 19. kola SuperSport HNL-a. Prvi gol je slavio pred Demonima, navijačima Istre. Drugi, koji je u 67. minuti zabio za 3:0, također je slavio, a to je razljutilo navijače Hajduka.

Naime, Erceg je rođeni Splićanin, koji je kratko, ali sjajno igrao za Hajduk. Od ljeta 2016., kada je došao iz turskog Balikesirspora, do siječnja 2018., kada je otišao u Shabab Al-Ahli iz Emirata, odigrao je 56 utakmica za Hajduk uz izvrstan učinak od 26 golova i 15 asistencija.

Što je još važnije, navijače je osvojio borbenošću i zalaganjem. Zato mu je Torcida u ljeto 2017. dodijelila nagradu Hajdučko srce, namijenjenu igračima koji najviše izgaraju za Hajduk.

Koliko im je Erceg bio drag, svjedoči da su mu prestižnu nagradu dali nakon što tri godine nije dodijeljena nikome jer je prema mišljenju navijača nitko nije zaslužio. Jednako tako, nakon Ercega je iz istog razloga nikome nisu dali čak četiri godine, sve do prošlog ljeta, kada ju je osvojio Marko Livaja.

Erceg je, inače, Hajduku zabio i u splitskoj utakmici istih rivala ove sezone, u rujnu prošle godine, koja je završila 2:2. Iako je gol bio jako lijep, nije ga slavio na Poljudu. Sada je pak na Drosini to napravio i hajdukovci su mu to zamjerili.

Komentari

komentara

« Povratak