HAJDUKOVCIMA SE OVO NEĆE SVIDJETI: Tomislav Ivković u poznatoj emisiji sočno bocnuo Hajduk!

FOTO:

Hajduk je na praznom Poljudu visoko svladao posljednjeplasirani Rudeš 5:1. Po dva gola imali su Pukštas i Krovinović, a sjajnu partiju odigrao je i dvostruki asistent Josip Brekalo. No, Tomislav Ivković, odlučio je bocnuti hajdukovce unatoč visokoj pobjedi:

“Rudeš je došao kao melem na ranu s obzirom na sve kroz što prolaze. Protivnik po mjeri, odigrali su neku vrstu revijalne utakmice. Zabili su sve golove jer je Pukštas dao i autogol. Nije mjerilo da diskutiramo o kvaliteti igrača. Kad sam pročitao neke ocjene i procjene, kao da nismo gledali istu utakmicu”, rekao je pa nastavio:

“Ja sam preozbiljan da bih komentirao individualne predstave igrača na ovakvim utakmicama protiv ovakvih suparnika, uz sav respekt Rudešu. U tome i je problem, u ovakvim utakmicama ih dižu u nebesa, a kad je stani-pani, nema ih nigdje.”

“Po mom skromnom sudu, Hajduk je najveći protivnik sam sebi. Rekao sam prije, ako Hajduk ne bude prvak, ne znam kad će biti. Jer imali su sve u svojim rukama. Sad vidim da je najveći krivac Jakobušić koji mi se čini kao čovjek s dva lica. Ali da Nikoličius još uživa dobru poziciju, da je novi predsjednik zadovoljan s njim. Dakle, nitko kriv, Hajduk treći, idemo dalje”, izjavio je Ivković i zaključio:

“Ne znam jesu li tamo uvjerenja da su svi krivi, i treneri i ljudi u klubu, a da on nije. Igrači koje je doveo, čast iznimkama poput Šarlije ili Uremovića, ali ovi ostali su pod velikim upitnikom zašto su uopće došli u Hajduk. Sami sve znaju. Ne moram ja biti najveći Hajdukov kritičar, ja govorim sve iskreno i otvoreno. Oni najbolje znaju koja je situacija i što moraju napraviti.”

Komentari

komentara

« Povratak