HALILOVIĆ SE VRATIO U HRVATSKU: Evo gdje trenutno trenira…

FOTO:

Hrvatski nogometaš, Alen Halilović, još uvijek je bez kluba nakon što je raskinuo ugovor s talijanskim divom AC Milanom. Alen je u posljednjih nekoliko dana povezan s povratkom u HNL, točnije priča se o njegovom dolasku u Hajduk Split.

A Sportske su danas lansirale veliku vijest kako se bivši dinamovac vratio u Hrvatsku. Nekad jedan od najtalentiranijih hrvatskih mladih nogometaša Alen Halilović u sljedećem periodu trenirat će i hvatati formu zajedno s igračima Intera iz Zaprešića. Nekadašnji Div iz predgrađa nakon ispadanja iz elitnog razreda hrvatskog nogometa proživljava teške trenutke.

Žuti su u 2. HNL bez pobjede čak osam kola, ali trener Tomislav Ivković je “tvrda kost” koja se ne predaje tako lako, pa i privremeni dolazak Halilovića u Zaprešić treba promatrati kroz prizmu da barem malo, uz tako kvalitetnog igrača, na treninzima razdrma postojeći kadar, a i pozitivno poradi na imidžu zaprešićkog kluba.

Ivković je veliki zagovornik Halilovićeve kvalitete još od njegovih samih početaka u dresu Dinama, stoga i ne treba toliko čuditi zašto je Halilović odabrao baš Inter za treniranje u očekivanju sljedećeg transfera. U posljednje vrijeme Halilović se spominjao u kontekstu dolaska u Hajduk, nakon što je raskinuo ugovor s Milanom, ali u ovom trenutku jedino je sigurno da će ljevonogi veznjak formu trenutno brusiti u Zaprešiću.

Komentari

komentara

« Povratak