HEJTERI GA NAPADAJU ZBOG ODLASKA U SRBIJU: Ante Vukušić svima poslao sjajnu poruku!

FOTO:

Bivši napadač Hajduka Ante Vukušić, nakon što je igrao u Italiji, Njemačkoj, Rusiji, Belgiji i Sloveniji, karijeru nastavlja u Srbiji gdje je potpisao ugovor s Kolubarom iz Lazarevca. Za Dalmatinski portal otkrio je kako je došlo do suradnje.

“Još na zimu su me kontaktirali, ali me nisu mogli registrirati. Klub je ambiciozan, a drže ga dva čovjeka. Predsjednik je Dragiša Urošević, a uz njega je tu i glavni čovjek lokalne općine. Cilj je uvesti klub u Europu. Htjeli su dovesti zvučno ime, pao je odabir na mene. Pratili su me dvije godine. Raspitali su se na mnogo mjesta”, rekao je Vukušić pa dodao:

“Nazvao me predsjednik Urošević, vidio da sam raskinuo ugovor s Tuzlom. Rekao je da mu treba zvijezda, igrač oko kojeg će graditi igru. Mislio sam se, ali onda je on došao u Sinj. Pričali smo četiri-pet sati. To nigdje nisam doživio, da me tako poštuju, osim u Hajduku i Olimpiji. Prezentirao mi je što želi. Svaki prijelazni rok bih dobivao ponude, na kraju bih odabrao najgoru.”

“Nakon sezone koja je bila ispod mog prosjeka znao sam da neću moći previše birati. Srpska superliga je poslije HNL-a najjača liga na Balkanu. Možda mi Bog vrati transfer, a ne da mi se dogodi nešto slično kao u Olimpiji. Zabio sam 26 golova i na kraju nisam otišao prema naprijed.”

Rekao je da mu je predsjednik kluba rekao da sam odabere na koliko će dugo potpisati ugovor, a on ga je potpisao na jednu godinu. Ugodno je iznenađen organizacijom kluba, a na upit o mogućim negativnim reakcijama ovako je odgovorio:

“Tko me voli, voljet će me, a tko me ne voli, može sve i svašta pisati. U Srbiji su svi iznenađeni transferom. U njihovim medijima su me predstavili kao pravu zvijezdu. Dobio sam dosta poruka podrške. Tko je normalan, znat će da se gleda kakav si čovjek. Tako sam i ja odgojen. Za mene su nacionalisti nebitni. Ja sam čovjek, katolik, vjernik. Ne gledam nacionalnosti. Imam prijatelje Srbe. Netko će gledati, osuditi me, ali to nije moj problem.”

BOMBA OD TRANSFERA: LOVRO MAJER RADI TRANSFER KARIJERE?

Komentari

komentara

« Povratak