HNL BOMBA TRANSFER: Osijek kupio igrača Hajduka za milijun eura!

FOTO:

Kako javlja Dalmatinski portal, Osijek je Hajduku uplatio milijun eura odštete za Darka Nejašmića, te je ovaj tako postao igrač kluba iz Gradskog vrta. Nejašmić je u lipnju 2021. godine potpisao produženje ugovora s Bijelima do ljeta 2024. godine te dogovorio posudbu u Osijek do kraja aktualne sezone.

Osijek je imao opciju otkupa ugovora, koju je upravo i realizirao.

Nejašmić je za Hajduk odigrao ukupno 69 službenih utakmica i postigao tri pogotka. Ćlanovi kluba su ga 2019. izabrali za najboljeg igrača Hajduka, ali kasnije je pao u nemilost. U Osijeku se ove sezone nametnuo kao jedan od glavnih igrača, te je trener Nenad Bjelica najavljivao kako namjeravaju otkupiti njegov ugovor, a danas su to i učinili.

Bjelica je prošlog mjeseca izjavio: “Dao sam zeleno svjetlo za otkup njegova ugovora od Hajduka. Taj posao trebamo odraditi do svibnja, ali vjerujem kako će to biti učinjeno i ranije. Za mene njegove igre nisu nikakvo iznenađenje jer znao sam da ima kvalitetu i zbog toga smo ga i angažirali. Nakon što ljudi iz kluba odrade otkup ugovora, Nejašmiću će početi teći trogodišnji ugovor s Osijekom.”

Komentari

komentara

« Povratak