HNS NIJE REAGIRAO: Srbija ukrala Hrvatskoj dva talenta, oglasio se izbornik Rukavina!

FOTO:

Srpski mediji likuju ovih dana i pišu da je srpski Savez uspio Hrvatskoj uzeti čak dva talenta, Luku Dudukovića te Đulijana Đekića. Duduković je inače član zagrebačkog Dinama dok je Đekić član Lokomotive.

Đekić je inače rođen u Zagrebu a odrastao u Gračacu, prošle godine je ispao iz kadetskog sastava Dinama pa je odlučio sreću potražiti u Lokomotivi gdje je sjajno prihvaćen. Duduković je već ranije bio član U-16 selekcije Vatrenih na jednom turniru, vijest da će nastaviti igrati za Srbiju iznenadila je izbornika Tomislava Rukavinu.

“Luka Duduković je bio kod mene u U-16 reprezentaciji na jednom turniru. Osvojili smo prvo mjesto u rujnu u Osijeku na turniru u čast Vlatku Markoviću, a Duduković se pokazao kao jako dobar igrač. Ovo mi je prvi glas da će igrati za Srbiju.” – izjavio je bivši Vatreni za portal 24 sata.

Đekić inače igra na poziciji desnog bočnog, njegov otac Goran je Sportske novosti izjavio kako su mladića primjetili na turniru hrvatskih regija u Osijeku. Zatim je otišao u kamp u Staru Pazovu te je tamo proveo četiri dana, nakon toga su ga iz Saveza nastavili pratiti te je odabrao Srbiju.

Potvrđeno je da za Đekića nisu dobili poziv iz HNS-a, Rukavina je rekao da će se raspitati o njemu na Kajzerici te vidjeti o kakvoj se kvaliteti radi.

Komentari

komentara

« Povratak