HNS OBJAVIO: Jedna od ključnih karika odlazi iz hrvatske reprezentacije!

FOTO:

Iz Hrvatskog nogometnog saveza danas je službeno potvrđeno kako Vatrene napušta dugogodišnji liječnik prof. dr. Boris Nemec.

Preko 20 godina vjernosti

Nakon 23 godina službe prof. dr. Boris Nemec napušta hrvatsku reprezentaciju. Vijest je objavio HNS na službenoj stranici.

„Smatram da je sada pravi trenutak za odlazak, koliko god da mi je teško napustiti aktualni stožer na čelu s izbornikom Dalićem nakon svega što smo napravili i doživjeli u Rusiji. U fazi sam života kada trebam posvetiti više vremena obitelji, pa uz puno obveza koje imam u svojoj klinici nije lako pratiti i ritam reprezentacije. Uostalom, bio sam tu 23 godine, vrijeme je za nove snage – a u Hrvatskoj ima dosta sposobnih liječnika.”, kazao je prof. dr. Nemec te dodao:

„U nogometu sam od malih nogu i mogao sam samo sanjati da ću kao liječnik imati priliku toliko toga doživjeti s hrvatskom reprezentacijom. Zauvijek ću pamtiti dvije medalje sa svjetskih prvenstava u Francuskoj i Rusiji, ali i stotine utakmica, pobjeda i poraza, putovanja i druženja te brojne sjajne nogometaše, trenere i kolege s kojima sam radio. To su prijateljstva i uspomene za cijeli život. Zahvalan sam osmorici izbornika s kojima sam radio na više nego korektnoj suradnji, predsjednicima Mikši, Šukeru i pokojnom Vlatku Markoviću i svim nogometašima na povjerenju. Izborniku Daliću i cijeloj reprezentaciji želim puno uspjeha u budućnosti, u meni će uvijek imati velikog navijača. Bila mi je zaista velika čast i privilegija biti dio hrvatske reprezentacije i zato sam uvijek ulagao sve svoje znanje i trud u ovaj posao.”

Doktor Nemec je kao liječnik pratio reprezentaciju kroz dobra i loša razdoblja. Sudjelovao je na svim dosadašnjim europskim i svjetskim prvenstvima na kojima je nastupala hrvatska reprezentacija. Kao takav, osvajač je brončane medalje na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. godine te srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine.

SENZACIJA IZ MADRIDA: Atletico kupuje mladu zvijezdu Hajduka!?

BESANA NOĆ: Kramarić klupski rekord proslavio urnebesnom snimkom s Mundijala!

Komentari

komentara

« Povratak