HNS OBJAVIO: Poznati su domaćini utakmica u Ligi nacija!

FOTO:

Početkom mjeseca imali smo ždrijeb za četvrto izdanje Lige nacija. Hrvatska je smještena u skupini A1 zajedno sa Portugalom, Poljskom i Škotskom.

Vatreni novu Ligu nacija otvaraju gostovanjem kod Portugala petog rujna, a tri dana poslije ugostit ćemo Poljsku. Zatim ćemo u listopadskom ciklusu ugostiti Škotsku (12. 10), a tri dana poslije idemo u goste kod Poljske. Što se tiče jedanaestog mjeseca, prvo ćemo 15. studenog u Škotsku, a tri dana poslije čeka nas okršaj protiv Portugala.

A danas na sjednici, osim što su usvojeni kalendari natjecanja SuperSport HNL-a, SuperSport Prve NL i SuperSport Druge NL za natjecateljsku godinu 2024./25, također se odlučilo o tome u kojim gradovima će Hrvatska igrati domaće dvoboje.

Izabranici Zlatka Dalića tako će 8. rujna, tri dana nakon gostovanja u Portugalu, ugostiti Poljsku na Opus Areni u Osijeku.

U trećem kolu 12. listopada Hrvatska će dočekati Škotsku na Maksimiru u Zagrebu. U Skupini 1 elitne Lige A Hrvatska će odigrati po dvije utakmice s tri navedena protivnika.

Komentari

komentara

« Povratak