HOĆE LI BITI TAKO? Evo što je novi trener Hajduka obećao navijačima!

FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL

Hajduk Split danas je ekspresno predstavio novog trenera, a on je Damir Burić-Šolta. Tako će povratnik na Poljudu povesti Bijele u novu HNL sezonu.

Podsjetimo, već tjednima nešto čudno se događa u Hajduku. Sve je krenulo odlaskom Gojuna, a zatim je otkaz dobio Siniša Oreščanin kao glavni trener kluba. Čelnici kluba nisu mogli zadržati čovjeka koji je ispao od poluamaterske momčadi sa Malte, Gzire United.

Damir Burić bio je itekako raspoložen za izjave, a to se moglo vidjeti odmah u uvodu:

“Klub je bio u teškoj situaciji i ja sam osjetio potrebu i veliku želju da mu pomognem. Kad su svi puni kritike, kad idu na klub, u tebi se budi dišpet, revolt i daje ti motivaciju za rad, kako bi svi pokazali da smo svi skupa u stanju odraditi kvalitetan posao. Ne bi se želio osvrtati na prošlost, interesira me utakmica protiv Istre koja nam dolazi jako brzo. Nadam se da ćemo ostvariti ciljeve koji su pred nama, mislim da imamo potentnu, mladu momčad, i da ćemo neke standarde vrlo brzo usvojiti kako bi krenuli pravim putem”, nada se novi trener Hajduka, a potom se dotaknuo navijača:

“Znam da su navijači ljuti i mi se moramo nositi s tim. Možemo jedino svojim igrama pokušati vratiti navijače na našu stranu. Bili su uz momčad koja nije odradila ono što je trebala. Na nama je da svojim igrama vratimo povjerenje jer je u ovom trenutku podrška navijača jako bitna. Jedino s navijačima možemo doći do velikog cilja. Treba raditi na sinergiji s navijačima. Da bi došli do toga, mi moramo pokrenuti tu masu. Moramo krenuti od sebe, ne treba puno da se to zapali. Igrači trebaju biti svjesni toga”:

OUCH, OVO JE BILO NISKO: Evo kako su se Dinamovi navijači narugalo sa ispadanjem Hajduka…

 

Komentari

komentara

« Povratak