HOĆE LI DINAMO NADRAPATI? Krznar ima neviđene probleme sa sastavom!

FOTO:

Hrvatski prvak Dinamo Zagreb sutra ima povijesnu utakmicu protiv španjolskog Villarreala. Radi se u prvoj utakmici četvrtfinala Europske lige.

No, izgleda kako će trener Damir Krznar imati pravu glavobolju kada je u pitanju prvih 11. Naime, domaći mediji sve više pišu kako Krznar ne može računati na Petkovića i Gavranovića, a radi se o dvojici glavnih napadača.

Bruno Petković još se oporavlja od luksacije ramena i do samog početka utakmice neće se znati može li igrati. Petković je jučer normalno trenirao, ali njegova ozljeda vrlo je specifična jer jedan krivi pokret ili udarac može značiti puno dužu pauzu pa čak i propuštanje Europskog prvenstva. Bruno želi igrati, ali sve je još nekako nepoznato.

U problemima je i Mario Gavranović koji ima manju rupturu mišića i danima je na višesatnim terapijama. Švicarac nije teže ozlijeđen, ali i dalje osjeća bolove te je njegov nastup također upitan, iako bi s nekim blokadama vjerojatno mogao “izgurati” utakmicu.

Otpadnu li obojica, jedina Krznarova opcija u napadu je Mislav Oršić koji je ipak najčešće igrao na lijevom krilu. No, bude li potrebe, Oršić će odraditi i to, iako će onda doći do rotacija na ostalim pozicijama.

Komentari

komentara

« Povratak