HOĆE LI DINAMO NAPRAVITI POGREŠKU? Evo tko želi dovesti vratara Čavlinu!

FOTO:

Dinamo Zagreb odlučio je pustiti mladog vratara, Nikolu Čavlinu, da potpuno besplatno ode u Lokomotivu prije dvije godine. Naravno, klub iz Maksimira ipak se nekako osigurao.

Naime, ukoliko žele vratiti 21-godišnjeg vratara, onda klubu s Kajzerice moraju uplatiti 750 tisuća eura na ime odštete. To su otkrile Sportske novosti koje su također objavile kako Dinamo mora javiti Lokomotivi do kraja svibnja hoće li aktivirati tu posebnu klauzulu.

Zašto? Zato što Nikola Čavlina praktički ima ponudu koja se ne odbija. Naime, ozbiljan upit za Čavlinu postao je Osijek koji mu nudi opciju da bude prvi vratar njihove ekipe. Ukoliko Dinamo prvo kupi Nikolu onda će Osijek morati pregovarati s Dinamom koji navodno nema ništa protiv da mladi vratar ode u Osijek.

Računica je jasna; ne bi se baš htjeli tako olako odreći mladića koji je pokazao da je uvjerljivo najpotentniji mladi vratar u Hrvatskoj. No, koja je onda računica Osijeka? Zašto bi Boto doveo vratara Dinama od čijeg eventualnog transfera danas, sutra Osijek neće imati nikakve koristi?

Doduše, postoji opcija o podijeljenom vlasništvu, odnosno da Osijek dobije određeni postotak na ime budućeg transfera baš kao što je, primjerice, Gorica dobila za Soldu. Ili Istra za Miereza… A kad smo kod Argentinca, možda Marko Marić računa s Čavlinom kao jakim adutom oko eventualnih pregovora s Osijekom oko Ramona Miereza. No to je sada u sferi pukog nagađanja i pitanje je jesu li uopće u Dinamu još uvijek zainteresirani za napadača Osijeka, piše Germanijak.hr.

Osijek u toj priči dobro stoji jer se nešto pita i samog Čavlinu koji ima jedan jedini uvjet; da bude prvi vratar gdje god otišao…

Komentari

komentara

« Povratak