HOĆE LI DINAMO SRUŠITI REKORD? Panathinaikos traži strašnu odštetu za 24-godišnjeg slovenskog veznjaka!

FOTO:

Jučer smo u domaćim medijima mogli vidjeti kako je hrvatski prvak Dinamo Zagreb opasno zagrizao za 24-godišnjeg slovenskog veznjaka Adama Gnezdu-Čerina.

Koliko je stvar ozbiljna možda najbolje govori informacija da su igrača u utorak uživo u Ljubljani gledali predsjednik Zajec i sportski direktor Marić. Adam je odradio svih 90 minuta u prijateljskoj utakmici protiv Armenije koju su Slovenci dobili 2:1.

Germanijak.hr piše kako su pregovori već otvoreni te kako je Dinamo kontaktirao Panathinaikos, a također je popričao s igračevim agentom koji je kazao kako Slovenac želi doći u Zagreb.

Tog veznjaka pamtimo iz Rijeke, gdje je bio na posudbi iz Nürnberga, ostavio je solidan, ali ne i spektakularan dojam, u Panathinaikosu je dvije sezone gotovo standardan, prošle je sezone odigrao 40 utakmica i zaslužio vrlo dobre kritike. Svejedno, ipak je on pomalo neočekivana meta Dinama za ljetni prijelazni rok, no, očito je maksimirskoj struci zapeo za oko.

Velimir Zajec usko je vezan za Panathinaikos, legenda je atenskog kluba pa bi to mogla biti olakotna okolnost pri zaključivanju ovog posla. No, ono što je prepreka jest – odšteta.

Naime, Grci u startu, navodno, traže pet milijuna eura, što je za Dinamo previsoka svota. Modri sigurno neće toliko platiti ni za koga pa ni za Gnezda-Čerina.

Rekordni transfer Dinama dogodio se u ljeto 2015. godine kada su za upravo pet milijuna eura doveli Marka Roga iz Splita.

Komentari

komentara

« Povratak