HOĆE LI DOBITI OTKAZ? Sarri se posvađao s upravom Juventusa!

FOTO:

Ne stišavaju se kritike na račun Maurizija Sarrija zbog izostavljanja Mandžukića i Cana s popisa za Ligu prvaka. Talijani su sada otkrili kako se iza kulisa događaju vrlo čudne stvari u Juventusu…

Zanimljivo, Emre Can je preko Bilda otkrio kako je itekako šokiran odlukom svog trenera dok se Mario Mandžukić još uvijek nije izjasnio. Ovo bi itekako moglo narušiti mir u taboru Juventusa pa će biti zanimljivo pratiti cijelu situaciju.

Sve ovo muči trenera Maurizija Sarrija koji nastoji održati koheziju u momčadi i dobru atmosferu. Sada je to ozbiljno narušeno, piše dobro upućeni Corriere dello Sport, i zbog toga se Sarri u žustroj raspravi sukobio s vodstvom kluba.

Nezadovoljni igrači narušavaju timski duh, a u Juventusu ih sada ima. Sarrija smetaju ostanci Mandžukića i Cana jer sada ne zna što će s njima. No tu nije kraj problemima u Juventusu, dodaje isti izvor. Sarri se nakon upale pluća vratio treniranju momčadi. Nije ga bilo u prve dvije utakmice Serie A, u kojima je Juventus pobijedio Parmu i Napoli.

Liječnici su savjetovali 60-godišnjem treneru da se ostavi cigareta, međutim strastveni pušač nije htio ni čuti za to pa je uhvaćen s kutijom cigareta u ruci čak i za vrijeme oporavka od bolesti.

Čelnici Juventusa zbog toga su vrlo nezadovoljni, a cijela situacija, dodaje Corriere dello Sport, skroz je atipična za talijanskog prvaka.

OVO ĆE BITI ZANIMLJIVO: Hrvatskoj kod Slovačke sudi Nijemac koji je potjeran sa Svjetskog prvenstva!

Komentari

komentara

« Povratak