HOĆE LI GA DINAMO PUSTITI? Arijan Ademi dobio nemoralnu ponudu!

FOTO:

Aktualni hrvatski prvak Dinamo Zagreb još uvijek nije napravio ulazni transfer u zimskom prijelaznom roku. I navijače to itekako živcira.

No, s druge pak strane od kapitalaca otišli su Mislav Oršić (Southampton) i Rasmus Lauirtsen (Brondby), dok je ugovor raskinuta s Emirom Dilaverom. Prema Rijeci na posudbu su otišli Antonio Marin, Deni Jurić i Niko Janković.

Također treba dodati kako je Ante Čačić potvrdio odlazak Marka Brkljače i Daniela Štefulja: “Brkljača već za dva dana ima utakmicu za Dubravu, a Štefulj će, po svemu sudeći, otići u Celje, to je izvjesno”. No, to nije sve!

Naime, kako Germanijak.hr doznaje na izlaznim vratima lako bi se mogao naći kapetan Arijan Ademi kojeg želi jedan neimenovani kineski klub. Doznaje se kako je ponuda vrlo bogata, ali zna se koliko Ante Čačić cijeni svog kapetana. Prijelazni rok u Kini traje do kraja veljače pa se tu svašta može dogoditi.

Isto tako Emreli je dobio ponudu iz Turske, ali je trener Dinama to glatko odbio jer će mu ipak biti potreban ovaj napadač u nastavku sezone. A što se tiče mogućih dolazaka, Čačić je bio zagonetan:

“Što se dolazaka tiče, ne mogu reći da je gotovo”. Pretpostavlja se da misli na Bećira Omeragića, stopera Züricha, koji je već dulje na meti maksimirskog kluba. Ovaj igrač može doći sljedećeg ljeta potpuno besplatno, ali moguće da Dinamo ipak uplati nekakvu odštetu s obzirom da su ostali bez Lauritsena i Dilavera…

Komentari

komentara

« Povratak