HOĆE LI GA POSLUŠATI? Bjelica poslao jasnu poruku upravi kluba!

FOTO:

Dinamo Zagreb odradio je zimske pripreme u Rovinju, a Nenad Bjelica odlučio je odraditi kratki razgovor s novinarima, piše 24sata.

Aktualni hrvatski prvak zadao si je tri zanimljiva cilja. Logično, na vrhu te liste nalazi se osvajanje dvostruke krune (prvenstvo i kup), a pri tome navodno žele promovirati što više mladih igrača u proljetnom dijelu sezone.

“Zadovoljan sam sa svime što smo odradili u Rovinju, sve što smo planirali smo i napravili. Sve je ostvareno, sve je napravljeno. Imamo dosta mladih igrača kojima smo dali šansu da treniraju s nama, svi su se baš iskazali, pa sam zadovoljan i time.”, rekao je trener Dinama.

Trener je potom otkrio kako je situacija jako dobra u klubu ali i da ne bi volio ostati bez Oršića jer situacija nije bajna na lijevom krilu:

“Najkritičnija situacija nam je na lijevom krilu gdje je Oršić. Da, tu još imamo Marina koji je mlad, a to može pokrpati i Atiemwen. No, eventualni odlazak Oršića bi nam bio veliki hendikep ako tu ne bi pronašli nekakvu alternativu. Na desnom krilu imamo Kadziora, Hajrovića i Atiemwena, tu ipak lakše dišemo. I Atiemwen ne trenira već punih mjesec dana, pa nam je teško odmah na njega računati. Da, možda bi i odlazak Petkovića bio problem, ali to nam sada nije u nikakvom planu.”.

Za kraj je Bjelici postavljeno vrlo zanimljivo pitanje: Je li Dani Olmo hrvatski proizvod?

“Haha, on je proizvod svojih roditelja. Dani je jedan vrlo staložen i miran dečko koji je u 18 mjeseci podnio nemoguće stvari, toliko pisanja po medijima i seljakanja na razne adrese, uz to je morao i na terenu davati maksimum. I davao ga je. On je u kratkom vremenu debitirao u U-21 reprezentaciji, pa ubrzo s njom bio europski prvak, stigao je i do A reprezentacije, pa u debiju za Španjolsku zabio gol. Stvarno, šta je taj dečko s 21 godinom postigao ljudi nisu ni svjesni”, pričao je Bjelica, pa zaključio:

“Bio sam nogometaš, a znam da bi ja s 21, 25 ili 29 godina kao igrač na takva pisanja poludio. A on je bilo fokusiran cijelo vrijeme, zbog toga mu se sve vratilo na ovakav najljepši način. Rekao bih da je Dani proizvod svojih roditelja, a sve što je došlo poslije toga, bio je splet raznih okolnosti. Da, pomogao mu je i Dinamo, svi treneri i suigrači, ali da on nije bio toliko jak u glavi, sigurno ne bi ostvario ništa od ovoga. I on je najzaslužniji za svoj uspon. Ne, ne trebamo ga svojatati kao hrvatski proizvod, bilo je i drugih primjera, igrača koji su došli izvana, pa nisu postigli što i on. Dani je jako kvalitetna osoba, vrhunski nogometaš, želim mu puno sreće i zdravlja, a onda će svugdje pokazivati što je i u Dinamu, ako ne i više od toga. A vjerujte, Olmo je igrač za bilo koji svjetski klub.”.

LEGENDO, VEĆ NAM FALIŠ: O kakvoj veličini se radi najbolje govori Kobeova posljednja objava!

Komentari

komentara

« Povratak