HOĆE LI GA POSLUŠATI? Livaković jednim potezom iznenadio predsjednika Fenerbahčea!

FOTO:

Prvi vratar hrvatske nogometne reprezentacije, Dominik Livaković, dobro je započeo svoju avanturu u turskom Fenerbahčeu. Već je odradio 11 utakmica, a šest puta je ostavio mrežu netaknutom.

Feneru također odlično ide u domaćem prvenstvu gdje dijele prvo mjesto sa najvećim rivalom Galatasarayem. Što se tiče Konferencijske lige, tamo su također prvi i u sljedećem kolu bi trebali osigurati drugi krug.

A koliko je Livakoviću dobro u Istanbulu možda najbolje otkrivaju tamošnji mediji. Naime, turski Fotospor piše da je Dominik Livaković uputio iznenađujući zahtjev predsjedniku Fenerbahčea Aliju Kocu. Livaković, navodno, želi da mu se dovede novi trener golmana.

Livaković želi opet surađivati sa Sandrom Žufićem, trener s kojim je veliki prijatelj. Žufić je u Dinamu bio trener golmana od 2020. godine do ovog ljeta. Dinamo je napustio u svibnju, a dva mjeseca kasnije je otišao u turski Trabzonspor kod Nenada Bjelice. Tamo je ubrzo zajedno s Bjelicom napustio klub i sada je bez posla.

Fotospor piše da je Dominik objasnio kako je Žufić najzaslužniji za njegove nastupe na svjetskim prvenstvima i da želi opet surađivati s njim. Livaković je u Fenerbahče stigao ovog ljeta iz Dinama i odmah postao miljenik navijača.

Ostaje za vidjeti hoće li mu zahtjev biti ispunjen…

Komentari

komentara

« Povratak