HOĆE LI GA UPRAVA POSLUŠATI? Novi trener Dinama želi pojačanja na ovim pozicijama!

FOTO:

Novi trener Dinama, Sergej Jakirović, odradio je prvu presicu u Maksimiru na kojoj je najavio sutrašnji dvoboj protiv Sparte Prag u Play-offu Konferencijske lige. Na samom početku konferencije 46-godišnji stručnjak zahvalio se Rijeci:

“Zahvala Rijeci na svemu što smo napravili, igračima, radnicima, radnoj zajednici, imali smo apsolutno vrhunsku suradnju. Stvari su takve da se sve neočekivano brzo dogodilo. Smatrao sam da moram i trebam prihvatiti ovaj izazov za kojeg sam spreman. Hvala svima na porukama podrške, nemoguće je na toliku količinu poruka odgovoriti. Jako puno pozitivnog je bilo, ja ću se truditi da opravdam ukazano povjerenje. Hvala Upravi Dinama na čelu s predsjednicom Peras na povjerenju, da vodim Dinamo i da pokažem sve ono što sam do sada napravio. Sa svojim stožerom sam puno toga prošao da bih došao u ovakav klub, nadam se da ćemo što prije početi s pobjedama kako bi se vratili tamo gdje nam je mjesto.”, kazao je u uvodu.

Jakirović je potom otkrio na kojim pozicijama očekuje pojačanja do kraja prijelaznog roka: “Napadač, stoper, fali i desni bočni. Kad sad na treningu sve postavim, to su goruće pozicije. Ako ćemo ikoga dovoditi, mora baš biti kvalitetan.”, rekao je novi trener Dinama koji je potom prokomentirao moguće odlaske još nekih ključnih igrača poput Ivanušeca i Petkovića:

“Nije me strah, zašto bi me bilo strah. Igrat će se nogomet i dalje. Oni su tu s nama, treniraju kao da će ostati. Pripremamo normalno utakmicu, oni će igrati. Kad se dogodi, dogodit će se. I ja sam svjestan da su oni možda željni novog izazova, ali oni su i dalje tu. Ovo je možda i razdoblje tranzicije. Jedni odlaze, dolazi Stojković… Livaković je tu i dalje, ja računam da on sutra brani utakmicu.”.

Na kraju je prokomentirao Hajduk: “Nedostižni su? Pa tek je počelo prvenstvo. Došli smo im lani kad sam preuzeo Rijeku jako blizu. Nama je sad svaka iduća utakmica finale, želimo što više bodova i moramo što prije početi pobjeđivati. Hajduk je ozbiljan, vidi se po rezultatima, uigrali su se, ali standardna je to priča svake godine.”.

Dvoboj Dinama i Sparte Prag na rasporedu je sutra s početkom u 20:00.

Komentari

komentara

« Povratak