HOĆE LI IH TO KOŠTATI? Dinamo razočarao navijače pred kraj prijelaznog roka…

FOTO:

Dinamo Zagreb je ovog ljeta doveo samo tri igrača, a to su Robert Ljubičić, Josip Drmić i Boško Šutalo. Napadač Drmić stigao je besplatno iz Norwicha, dok su za Ljubičića (2,5 milijuna eura) i Šutala (4 milijuna eura) ipak plaćene odštete.

Do kraja prijelaznog roka očekivalo se kako će klub iz Maksimira dovesti toliko potrebnog lijevog beka, ali kako prenosi Index.hr, izgleda kako je prijelazni rok završio za hrvatskog prvaka. Jedino ne dogodi li se neki neočekivani obrat u zadnjim satima prijelaznog roka.

Dinamo je želio dovesti još jednog lijevog beka ovog ljeta. U kombinacijama su bila četiri igrača, ali na kraju nijedan neće doći na Maksimir. Prvo se spominjao Jordan Amavi iz Marseillea, ali to je ubrzo propalo. Onda se razmatrao Kai Wagner iz Philadelphia Uniona, ali on je bio preskup, da bi se izbor potom suzio na dva beka iz Bundeslige. Dinamo je želio posuditi ili Frederika Bjorkana iz Herthe ili Daleya Sinkgravena iz Leverkusena. No, prvi je prekjučer otišao u Feyenoord, a drugi je, kako doznajemo, također propao. Dinamo je nakon toga mogao stihijski dovesti nekoga tek toliko da ga dovede, ali u Maksimiru ne žele donositi ishitrene odluke kao što je bio slučaj s Čabrajom, Štefuljom i još nekim igračima.

Čačić vjeruje da će Bočkaj biti još bolji, a do tad će na njegovoj poziciji, osobito u Ligi prvaka, koristiti Ljubičića. On je doveden kako bi odmarao Ademija i Mišića, da bi silom prilika postao lijevi bek. Tako ljetni prijelazni rok u Maksimiru ne bi više trebao biti dramatičan. Marko Tolić je otišao na posudbu u Maribor, Amer Gojak će put Ferencvarosa, a glavne zvijezde ostaju na Maksimiru barem do zime, do kad bi im nakon Lige prvaka i SP-a trebala porasti cijena.

Što se tiče reakcije navijača, ona nije baš najbolja. Naime, navijači žestoko kritiziraju klub jer je stigao golemi novac od Lige prvaka, a da nisu u mogućnosti dovesti nekog lijevog beka nego to mora igrati Ljubičić, koji je ipak vezni igrač. Smatraju kako prinova iz Rapid Beča jednostavno nema što raditi na toj poziciji, ali u klubu očito bolje znaju…

Komentari

komentara

« Povratak