HOĆE LI MU SE OVO OSVETITI? Španjolski izbornik nabrojao pet favorita Eura!

FOTO:

Luis de la Fuente, izbornik Španjolske, iz Njemačke se javio u program Radija Marce dan prije sutrašnje utakmice protiv Hrvatske, koja se od 18 sati igra u Berlinu.

“Momčad je jako fokusirana i odlično spremljena. Jedva čekaju istrčati sutra na teren te me njihovo ponašanje čini ponosnim. Oni su primjer vrlina, momčadi i suživota. Što se tiče njihove kvalitete, oni su za mene najbolji na svijetu”, počeo je De la Fuente.

Na novinarsko pitanje je li Španjolska u “skupini smrti”, jer tu su još Hrvatska, Italija i Albanija, odgovorio je: “Na Euru su uvijek najbolje reprezentacije i puno je kvalitete. Sve reprezentacije imaju igrače visoke klase. Ovo je možda najjača grupa na Euru, ali mi smo se pripremili. Neka se naši suparnici brinu zbog nas.”

Što se tiče favorita, izbornik Španjolske kaže: “Ovo je možda najjači EP u povijesti. Engleska, Njemačka, Francuska, Portugal… i Španjolska, koju se mora uključiti među najjače na Euru.” Za kraj je poručio: “Mi radimo mirno i fokusirano kako bismo bili spremni da pokušamo pobijediti Hrvatsku.”

Komentari

komentara

« Povratak