HOĆE LI NAPUNITI MAKSIMIR? Dinamo objavio cijene ulaznica za Atalantu!

FOTO:

Dinamo sezonu u Ligi prvaka otvara domaćom utakmicom protiv talijanske Atalante. Susret 1. kola skupine C na rasporedu je u srijedu, 18. rujna, u 21 sat.

Modri su danas objavili i cijene ulaznica te sve navijače mole da ulaznice i svoje mjesto na tribini osiguraju već u pretprodaji kada će cijene biti znatno povoljnije nego na dan utakmice.

Pretprodaja ulaznica počinje u četvrtak, 12. rujna, u 11 sati.

Vlasnici BLUE godišnje ulaznice za sezonu 2019./20. imaju pravo prvokupa svojih mjesta na tribini u terminu 11.9. od 11 do 19 sati na Ticket pointu. Nakon toga njihova mjesta bit će u redovnoj prodaji. Godišnje GOLD ulaznice vrijede za utakmicu.

Cijene ulaznica u pretprodaji (12.9. – 17.9.):

Tribina sjever dolje 120kn
Tribina sjever gore 120kn
Tribina istok 200kn
Tribina zapad gore 200kn
Tribina zapad dolje 300kn

Ulaznice za tribinu Jug za gostujuće navijače moguće je kupiti isključivo preko kluba Atalanta BC.

Cijene ulaznica na dan utakmice (18.9.):

Tribina sjever dolje 150kn
Tribina sjever gore 150kn
Tribina istok 250kn
Tribina zapad gore 250kn
Tribina zapad dolje 400kn

Radno vrijeme Ticket pointa:

– Prvokup za vlasnike BLUE godišnje ulaznice (11.9.)

Srijeda, 11.9. od 11 do 19:00 sati

– Pretprodaja (12.9.-17.9.)

Četvrtak, 12.9. od 11:00 do 19:00 sati

Petak, 13.9. od 11:00 do 19:00 sati

Subota, 14.9. od 11:00 do 19:00 sati

Nedjelja, 15.9. od 11:00 do 19:00 sati

Ponedjeljak, 16.9. od 11:00 do 19:00 sati

Utorak, 17.9. od 11:00 do 19:00 sati

– Prodaja na dan utakmice (18.9.)

Srijeda, 18.9. od 11:00 do 21:45h (do kraja prvog poluvremena)

Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica), a sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime. Napominjemo da GNK Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

Navijači Dinama koji za kretanje koriste invalidska kolica za utakmicu play-offa Lige prvaka Dinamo – Atalanta moraju se prijaviti putem službene aplikacije https://osi.gnkdinamo.hr. Prijave se zaprimaju s početkom u srijedu, 11.9. od 11 sati. Nije moguće prijaviti se prije navedenog roka.

Ulaznice za podest odnose se isključivo na navijače koji su osobe u invalidskim kolicima.

U prijavi putem aplikacije potrebno je navesti sve tražene podatke. Osobe kojima će prijave biti odobrene, dobit će odgovor kluba.

Kapacitet je ograničen na 50 mjesta pa će se u obzir uzimati zahtjevi prema redoslijedu prijave u navedenom roku. Parking je iznimno ograničen i odobravat će se prema redoslijedu prijave. Na dan utakmice neposredno prije susreta nije se moguće prijaviti!

U slučaju popunjenja kapaciteta GNK Dinamo objavit će vijest na www.gnkdinamo.hr. Naknadne molbe za dodatnim zahtjevima neće biti moguće uvažiti pa molimo za detaljno ispunjavanje prijave.

Važno! Sve osobe koje se po prvi put prijavljuju za utakmicu GNK Dinamo na stadionu Maksimir obavezne su u aplikaciji poslati scan/fotografiju/dokument potvrde o invalidnosti/invaliditetu. Bez toga nije moguće prijaviti se za dobivanje ulaznice.

Otvaranje stadiona

Ulazi stadiona Maksimir bit će na dan utakmice Dinamo – Atalanta otvoreni od 19:00 sati.

S obzirom na to da se na utakmici 1. kola Lige prvaka očekuje velik broj navijača pozivamo sve da svoju ulaznicu kupe što ranije tijekom pretprodaje kada su ulaznice ujedno i povoljnije nego na dan susreta.

Također, pozivamo sve navijače da koriste javni gradski prijevoz ili taksi prijevoz do stadiona.

Online prodaja

Ulaznice za utakmicu Dinamo – Atalanta bit će moguće kupiti i online putem od četvrtka, 12.9., od 11:00 sati na www.ulaznice.hr. U online prodaji će biti ulaznice za tribine sjever dolje, sjever gore, istok, zapad gore i zapad dolje.

Ulaznice za utakmicu Dinamo – Atalanta kupljene online putem navijači sami printaju/ispisuju kod kuće i s tom isprintanom ulaznicom ulaze na stadion Maksimir. Nije potrebno preuzimanje ulaznice na Ticket pointu.

Službeni kanali prodaje

GNK Dinamo ovim putem ističe da su jedina ovlaštena prodajna mjesta ulaznica GNK Dinamo Ticket point kod stadiona Maksimir i servis za online prodaju ulaznice.hr.

GNK Dinamo ne odgovara za bilo kakve sporne situacije i nepravilnosti kod kupovine ulaznica na crnom tržištu ili putem online servisa koji nisu ovlašteni za prodaju ulaznica GNK Dinamo, a na kojima se u ponudi mogu pronaći ulaznice za utakmice Dinama. Navijači putem svih kanala koji nisu Ticket point ili ulaznice.hr kupuju ulaznice na vlastitu odgovornost.

Fer, korektno i sportsko navijanje

Ovim putem pozivamo sve navijače, posjetitelje i građane za fer, korektno i sportsko navijanje bez rasističkog i diskriminatornog skandiranja prije, za vrijeme i nakon velike utakmice Lige prvaka. Ujedno pozivamo na suzdržavanje od upotrebe pirotehnike na play-offu Lige prvaka, a sve s ciljem kako bi susret prošao u primjerenom ozračju vrhunskog sportskog događaja.

Više o kampanji fair-playu na tribinama pročitajte na fairplay.gnkdinamo.hr.

Promet

GNK Dinamo na vrijeme će obavijestiti navijače o posebnoj regulaciji prometa oko stadiona Maksimir na dan utakmice Dinamo – Atalanta te o zabavnim sadržajima za navijače.

IZABRAO RIJEKU UMJESTO HAJDUKA: ANDRIJAŠEVIĆ OTKRIO ZAŠTO SE NIJE VRATIO U SPLIT…

TAKVU HRVATSKU ŽELIMO VIDJETI: Evo što je Dalić obećao za sutrašnji dvoboj!

Komentari

komentara

« Povratak