HOĆE LI NEDOSTAJATI? Evo tko danas igra posljednju utakmicu za Dinamo!

FOTO:

Prije točno pet godina započela je neka nova era u Dinamu kada je za trenera postavljen Nenad Bjelica. A među prvim pojačanjima stigao je pouzdani francuski branič.

Radi se o Kevin Theophile Catherinu koji je početkom srpnja 2018. godine potpisao za Dinamo. Došao je besplatno iz Saint-Etiennea, a u ovih pet godina upisao je čak 152 nastupa te je pritom postigao tri gola uz četiri asistencije.

Danas će ovaj 33-godišnjak odigrati posljednju utakmicu u dresu Dinama, a onda će nakon što u istekne ugovor napustiti klub. Iako je većinu utakmica odradio korektno, navijači su ipak podijeljeni u vezi njegovog odlaska. Zašto? Prije svega najviše mu se zamjera kiks protiv Šahtara kada je Dinamo imao veličanstvenu šansu da prezimi u Europi preko Lige prvaka. No, ukrajinski div se vratio nakon dva gola zaostatka i tako izbjegao poraz.

Ove sezone odigrao je tek 12 utakmica i bilo je jasno kako u klubu više ne računaju na njega te kako se čeka kraj ugovora. Ipak, većina će pamtiti pet naslova prvaka Hrvatske te jedan Kup uz dva puta igranje Lige prvaka odnosno tri Europske lige.

Nije poznato gdje će nastaviti karijeru… Za analizu utakmice Dinamo – Gorica kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak