HOĆE LI ODRŽATI OBEĆANJE? Nećete vjerovati kakvu glupost je izvalio Simeone prije uzvratne utakmice protiv Juventusa!

FOTO:

Diego Simeone, trener Atletico Madrida, podigao je mnogo prašine svojom ‘veselom’ proslavom nakon što su u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka srušili Juventus. Bio je uvjeren, malčice presamouvjeren u prolazak, a sinoć mu se to itekako osvetilo.

Ipak, argentinski strateg na klupi španjolskog kluba pokazao je kako je velik i u porazu pa je tako posebno nahvalio Ronalda nakon utakmice. Također je priznao kako je Juventus jednostavno bio bolji te da im on čestita na tome.

No, prije utakmice Simeone je bio itekako uvjeren kako se Atletico Madrid već nalazi u četvrtfinalu Lige prvaka te kako će uzvrat biti sasvim obična utakmica. Itekako se prevario! A to najbolje dokazuje razgovor uoči uzvratne utakmice.

Jedan novinar potaknut iznenađenjima iz prošlog tjedna kad su pravi spektakl napravili Ajax i Manchester United, odlučio je upitati Simeonea:

“Vidite li da Juventus može protiv vas napraviti ono što su prošli tjedan napravili Ajax i Manchester United protiv Real Madrida i PSG-a?”. A Simeone slatkoriječiv kakav je, odlučio je nasmijati okupljene novinare:

“Prodavat ću lubenicu na ulicama Madrida ako se to dogodi…”.

I kako to obično biva, ova izjava je postala viralna na internetu pa su mnogi počeli ismijavati trenera Atletico Madrida. Nastale su fotošopirane slike kako Diego zaista prodaje lubenice na ulicama Madrida. Nadajmo se kako će održati obećanje…

PJACA NAKON OZLJEDE: „ISPRED MENE JE NOVI OPORAVAK, VRATIT ĆU SE JOŠ JAČI!“

Komentari

komentara

« Povratak