HOĆE LI OSTATI? Ibrahimović krenuo s treninzima, ali u drugom klubu

FOTO:

Zlatan Ibrahimović priprema se za nastavak sezone, prekinute zbog pandemije koronavirusa, trenirajući u Stockholmu s igračima Hammarbyja, kluba u kojem ima 25 posto dionica.

Švedski list Expressen objavio je video u kojem se vidi kako napadač Milana trenira u manjoj skupini s igračima Hammarbyja.

“Ibrahimović je nazvao i pitao može li se priključiti treninzima”, kazao je predsjednik kluba Richard von Yxkull.

Krajem prošle godine Zlatan je ušao u klub kao vlasnik 25 posto dionica. Od tada se pojavljuje na utakmicama, a također je nekoliko puta trenirao u klupskom kampu, no ovo je prvi put da je trenirao i s momčadi.

Ibrahimovićev ugovor s Milanom istječe nakon ove sezone, a prema pisanju talijanskih medija, gotovo sigurno napušta San Siro. Posebno pitanje ostaje hoće li uopće više igrati za Rossonere.

Legendarni švedski napadač vratio se u domovinu sredinom ožujka, kada je u Italiji suspendirano prvenstvo. Za razliku od karantene u Italiji, u Švedskoj su poduzete mnogo lakše mjere za suzbijanje pandemije. Zabranjeno je okupljanje više od 50 ljudi, pa je moguće i treniranje nogometaša.

I dok je navijače Hammarbyja razveselio svojim dolaskom u klub, navijači Malmöa, kluba u kojem je počeo karijeru, bili su ogorčeni njegovim potezom. U posljednjih godinu dana nekoliko puta je oštećena njegova statua koja je postavljena u tom gradu.

WANDA NARA SVE ZEZNULA: PSG OTPISAO ICARDIJA, A ŽENA MU VEĆ PRONAŠLA NOVI KLUB!

index.hr

Komentari

komentara

« Povratak