HOĆE LI OVO BITI NOVA GREŠKA HAJDUKA? Otpisani mladić ide u zagrebačku Lokomotivu!

FOTO:

Hrvatski prvoligaš Hajduk Split poznat je po lošim procjenama u svojoj povijesti, ali treba priznati da ne postoji klub na svijetu koji je napravio loš posao.

Hajdukovci sada negoduju jer će 21-godišnji Filip Ćuić preći iz Hajduka u Lokomotivu, piše Dalmatinski portal. Riječ je o 188 centimetara visokom napadaču rodom iz Bosne i Hercegovine, koji je proteklih pet godina igrao za Hajduk. Upisao je deset nastupa i jedan pogodak za splitski klub u kojem se nije nametnuo.

Donedavni napadač, a sada sportski direktor Hajduka Nikola Kalinić otpisao ga je nakon što mu je istekao ugovor, kao i desnom bočnom Dini Mikanoviću i belgijskom veznjaku Vadisu Odjidja-Ofoeu.

Bivši trener Hajduka Ivan Leko prošle je godine pohvalio Čuića tijekom priprema. “Pravi je špic, dobar je. Nakon prvih par treninga me ugodno iznenadio. Dobar, agresivan u šesnaestercu, živi za gol. Šteta što nije dobio još više prilika. Moramo trenirati i Marka Livaju i Jana Mlakara. Teško je otvoriti previše prostora. Jedan je od pozitivnih iznenađenja po radu, pristupu i utakmicama. Zabija prave golove napadača”, rekao je Leko.

Pisalo se da će Čuić otići u Osijek, no čini se da će ipak završiti u zagrebačkom klubu kod trenera Silvija Čabraje. Lokomotiva je prošle sezone osvojila peto mjesto u SuperSport HNL-u.

Komentari

komentara

« Povratak