HOĆE LI PERIŠIĆ I SLJEDEĆE SEZONE NOSITI DRES HAJDUKA? Čeka se potpis, ali sve ovisi o dvije stvari…

FOTO:

Ivan Perišić ostvario je ove godine svoju veliku životnu želju, a to je da zaigra u voljenom Hajduku. Ipak, Bijeli su ove sezone doživjeli veliki raspad tijekom proljeća pa su tako ostali i bez Kupa i bez prvenstva.

Legendarni hrvatski reprezentativac nije samo ispunio želju da zaigra za Hajduka. Želje su svakako bile i da zabije u dresu Hajduka te da povede prvu momčad kao kapetan. Sve to je ispunio nakon što se vratio nakon teške ozljede. No, svi se pitaju hoće li nastaviti karijeru u dresu Hajduka?

Na uglednom Transfermarktu možemo vidjeti kako stoji da je Perišić došao iz Tottenhama na posudbu do kraja sezone. Ali, to nije sve! 30. lipnja službeno istječe ta posudba pa se Ivan ‘vraća’ Tottenhamu, ali ugovor sa Spursima traje samo još taj dan što znači da je Perišić od prvog srpnja slobodan igrač. Ali ni to nije sve. Naime, TM je zapravo potvrdio kako će Perišić odmah prvim danom srpnja postati i službeno novi igrač Hajduka.

Ipak, nije sve tako jednostavno. Sportske novosti pak pišu kako ovisno njegovim igrama na Euru rasplest će se i budućnost glede izbora novog kluba. Hajduk ili inozemstvo, dvojba koja će ostati aktualna sve dok Perišić ne ponudi konačni odgovor.

Navijači žive u nadi da će Perišić i sljedeće sezone biti kapetan, da neće njegova karijera u bijelom dresu ostati na jednom pogotku i jednoj kapetanskoj ulozi.

Perišić se Hajduku obećao, čeka se njegov potpis, ali realno gledajući svima je jasno da će uz njegove igre na Euru ostanak uvjetovati trener i momčad. Koji će trener povesti Bijele, koliko će se ozbiljna momčad kreirati u novoj borbi za trofeje koju je beskompromisno najavio predsjednik Bilić prilikom inauguracije na mjesto prvog čovjeka uprave.

To su pitanja čiji će odgovori Perišića približiti ili udaljiti od Poljuda.

Bitnu ulogu u razgovorima svakako bi mogao odigrati i Nikola Kalinić ako se prihvati posla šefa struke. Nekadašnji veliki prijatelji iz reprezentacije Hrvatske trebali bi u tom raspletu sjesti za stol i porazgovarati o budućnosti Perišića na Poljudu. Dobro se poznaju, tajni nemaju, a to su već dobri preduvjeti za uspješnu suradnju. Nisu ključni, ali su barem pozitivni.

Za najbolje analize kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak